Sprinter Den Haag Staff vacatures

Sprinter Den Haag Staff vacatures

Binnen onze nieuwe winkel in Den Haag hebben we nog diverse posities vrij. Zo zijn wij nog op zoek naar verkoopmedewerkers, magazijnmedewerkers en weekend hulpen!

Als verkoopmedewerker/weekend hulp ben jij helemaal in je element als jij in contact bent met de klant. Je wordt getraind om een specialist te worden op de footwear, textiel en/of de kassa afdeling. Wanneer een klant de winkel binnen loopt, verwelkom jij deze met een lach. De klant staat centraal! Met jouw enthousiasme, kennis en ervaring geef jij de beste customer service en beleving. Daarnaast met je inzet zorg jij niet alleen voor een strakke en schone winkel, maar ook voor het behalen van de sales targets! Je voelt je verantwoordelijk voor jouw taken binnen de winkel en streeft altijd naar het beste resultaat. Dit doe je uiteraard niet alleen! Je hebt een leuk en gemotiveerd team om je heen die jou in staat stelt alles uit jezelf en de dag te halen en elkaar ondersteunt waar nodig.

Als magazijnmedewerker ben je achter de schermen helemaal in je element. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de logistieke werkzaamheden. Jij zorgt dat de binnenkomende vracht wordt verwerkt en klaar wordt gemaakt om de winkel in te gaan. Zo ondersteun jij het team in de winkel om de verkoop te boosten! 

Meer weten over de functies of wil je direct solliciteren op een positie? Check onderstaande vacatures, solliciteer en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.