Over Sprinter

Sprinter Sports is een van origine Spaans Sports Retail Brand en is onderdeel van ISRG. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met inmiddelsmeer dan 10.000 medewerkers en 500+ winkels.

ISRG is onderdeel van de JD Sports Fashion plc Group en behoort hierdoor tot een van de grootste partijen binnen het retaillandschap. Binnen ISRG hebben we de duidelijke uitgeproken ambitie om de beste Omnichannel Retailer te zijn in de sporting goods sector. Als onderdeel van de internationale ambities zijn op 1 Juli 2021 de Nederlandse Retail formules Perry sport en Aktiesport overgenomen door ISRG. Met Sprinter store openingen in Rotterdam, Amsterdam en Almere zijn de eerste stappen in de Nederlandse markt gezet.

De geschiedenis van Sprinter gaat terug tot 1995 waar zij de eerste Sprinter winkel opende in Valencia. Kort daarop volgend startte de expansie met meer winkels in de regio. Inmiddels heeft de ISRG meer dan 500 winkels en blijven we groeien! Sprinter is er voor alle mensen die hun drukke leven combineren met een sportieve lifestyle. Voor de mensen die ‘s ochtends vroeg uit de veren zijn, voor alle drukke ouders, alle sportfanaten en iedere beginner zorgen wij ervoor dat je jouw sportieve lifestyle in comfort kunt doorzetten. Zodat wanneer jij eenmaal thuiskomt, je gloednieuwe sportkleding en -schoenen al op je liggen te wachten voor een welverdiende gymsessie.

Samen met Sprinter til je jouw sportniveau iedere keer weer naar een hoger niveau. Met de beste sportschoenen, -accessoires en -kleding wordt padellen, hiken, voetballen, skaten en rennen altijd een groot succes. Sprinter is er niet alleen voor alle fanatieke sporters, maar ook voor iedereen die kiest voor comfort en sportiviteit in hun dagelijkse outfit, zonder in te boeten aan stijl.

Benieuwd naar de andere facia's? Check hier de websites!

Werken bij Perrysport Werken bij Aktiesport