Terug naar overzicht
 • Plaats

  Aalsmeer

 • Gepubliceerd op

New job opening!

Voor ons construction team zijn wij op zoek naar een Montagemedewerker! In deze functie reis je door het hele land om mee te werken aan het opbouwen en ombouwen van onze winkels. Je houd je o.a bezig met het instaleren van winkelmeubels, schoenenwanden en kassablokken. 

Interesse of meer weten? Solliciteer direct!

Wat ga je doen als Montagemedewerker?

Als organisatie zijn we voortdurend bezig om nieuwe winkels te openen en om onze huidige winkels te verbeteren. Voor elk van deze winkels hanteren wij eenduidige richtlijnen die ervoor moeten zorgen dat de look & feel van de winkels overal hetzelfde is. Als Montagemedewerker ben jij de eerste die er voor zorgt dat het winkelbeeld er uit komt te zien zoals de richtlijnen aangeven. Het gaat voornamelijk om op- en afbouwwerkzaamheden. Je zorgt o.a. dat de Schoenenwanden correct zijn geïnstalleerd, de overige winkel en kledingmeubels op de juiste plek staan gemonteerd en je helpt mee met alle overige montagewerkzaamheden die nodig zijn om de store binnen no time weer open te krijgen. Je doet dit voor al onze winkels van Perry, Aktiesport en Sprinter in Nederland. 

Jouw profiel

Als Montagemedewerker ben jij fysiek fit en kun jij goed overweg met gereedschap. In deze functie is het belangrijk dat je bereid bent om door heel Nederland te reizen. Je bent daarom in het bezit van een rijbewijs.  Verder ben of heb jij:

 • Technisch inzicht
 • Oplossingsgericht
 • Proactief
 • Team player

Je bent ook Flexibel inzetbaar en bent bereid om een stapje extra te doen op het moment dat deadlines dichterbij komen. 

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een Internationaal team, iets wat veel toekomstmogelijkheden biedt! Je krijgt in de functie van Montagemedewerker een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is. Ook bieden we:

 • Een passend salaris;
 • Een klusbus met al het gereedschap wat je nodig hebt (gestationeerd op ons hoofdkantoor);
 • Werkkleding;
 • Personeelskorting op alle producten van Perry, Aktiesport en Sprinter;
 • Een telefoon;
 • Pensioensregeling, collectieve kortingen op verzekeringen en meer!

Waar kom je te werken?

Perry maakt samen met Aktiesport deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en richten zich beide op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan!

SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van ISRG. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. In totaal heeft ISRG meer dan 10.000 medewerkers. Zij zijn al jaren een belangrijke samenwerkingspartner van JD Sports Fashion PLC, die op zijn beurt een meerderheidsbelang heeft in ISRG. Zowel SUR als ISRG heeft een duidelijke uitgesproken ambitie om de beste te zijn. Samen bundelen we onze krachten om de markt te veroveren!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures