Sprinter x Perry x Aktiesport bundelen hun krachten

Perry Sport, Aktiesport en Sprinter bundelen hun krachten! 

Sports Unlimited Retail BV, waaronder Perry Sport en Aktiesport vallen, is sinds 1 juli 2021 samengegaan met de Iberian Sports Retail Group (ISRG). ISRG is één van de grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje, Portugal en Nederland en webshops in Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk. Onder ISRG vallen JD, Sprinter, Sportzone, Perry Sport, Aktiesport, Bodytone, Deportvillage en Size. Het gezamenlijke doel van de groep is om de beste omnichannel retailer in sportartikelen van Europa te worden. 

Sinds februari 2023 bundelen Perry Sport, Aktiesport en Sprinter hun krachten om voor jou het breedste assortiment aan sport- en lifestyle artikelen van de tofste merken samen te stellen en jou de beste sportervaring te bieden. Samen bieden zij meer dan 1200 merken aan, bestaande uit A-merken zoals Nike, adidas, PUMA en eigen merken. Er is een groot aanbod collecties van maar liefst meer dan 50 verschillende sporten, zo is er voor iedere sportliefhebber wat wils!

Binnen onze sportieve werkomgeving werken wij keihard om onze ambities na te streven. Hierin bieden wij onze teamleden volop mogelijkheden om binnen onze internationale organisatie en op sportief vlak te groeien! Benieuwd naar alle mogelijkheden en voordelen? Join us! 

Terug naar overzicht